STUDY ACADEMY — комплексний підхід

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

STUDY ACADEMY — комплексний підхід

EvanDuke
Я випадково натрапив на STUDY ACADEMY, коли шукав курси англійської, де можна не просто зубрити слова, а реально розвиватися комплексно. Спочатку думав, що це ще одна звичайна школа, але після пробного уроку відчув, що підхід зовсім інший — викладачі мотивують думати англійською, ставлять запитання, які змушують аналізувати та висловлювати власну думку, а не просто повторювати. Мені особливо сподобалося, що уроки не тільки про мову, а ще й про критичне мислення та комунікаційні навички. Кожен урок насичений і практично відразу видно результат. Вражає, що є викладачі з різних країн, тож можна слухати різні акценти і це реально допомагає краще сприймати живу англійську, а не тільки книжкову. Також вчишся одночасно планувати свої висловлювання та думати швидко, що дуже відчутно під час дискусій у класі.
Reply | Threaded
|

Re: STUDY ACADEMY — комплексний підхід

tbes50203
Я теж довго шукав щось подібне і можу поділитися тим, що реально допомагає: я користуюся https://studyacademy.ua/ua/ і можу сказати, що це те, що я використовую, щоб поєднати вивчення англійської з розвитком мислення та комунікації. Там є курси для різних рівнів, можна вибирати заняття, які цікаві саме тобі, і це сильно мотивує. Методика побудована так, щоб не заганяти в рамки, а дати свободу висловлювати думки, дискутувати і робити проекти англійською, що реально допомагає швидше заговорити і почати мислити мовою.
Reply | Threaded
|

Re: STUDY ACADEMY — комплексний підхід

thiefcrazy98
Мене завжди трохи лякає, коли починаєш щось нове і відчуваєш, що треба швидко вловлювати нові правила і методики, особливо коли вчителі різні і підхід відрізняється. Іноді здається, що випадковість тут грає велику роль — якщо день не зовсім вдалий або не зібрався повністю, легко відстати, хоча і розумієш, що це нормальна частина процесу. Але саме це робить навчання більш живим і непередбачуваним, що теж додає азарту і стимулює до постійного розвитку.