Хто може порекомендувати майстрів для якісного монтажу паркетної дошки?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Хто може порекомендувати майстрів для якісного монтажу паркетної дошки?

Mariot
Я придбав паркетну дошку і тепер шукаю перевірених спеціалістів для професійного монтажу. Важливо, щоб зробили все акуратно та з дотриманням технології, бо не хочу переробляти потім. Може, хтось вже працював із хорошими майстрами і може порадити? Буду вдячний за відгуки та контакти.
Reply | Threaded
|

Re: Хто може порекомендувати майстрів для якісного монтажу паркетної дошки?

Titan
Я довго шукав перевірених майстрів, читав відгуки, і врешті зупинився на фахівцях, яких мені порадили безпосередньо на сайті WoodTone. Вони працюють акуратно, з досвідом, усе зробили чітко по технології, включно з підготовкою основи та дотриманням температурного режиму. Вигляд підлоги після укладання — як із журналу. Якщо потрібен монтаж паркетної дошки, читайте тут подробиці. На сайті можна знайти й корисну інформацію, і контакти професіоналів, яким справді можна довіряти.
Reply | Threaded
|

Re: Хто може порекомендувати майстрів для якісного монтажу паркетної дошки?

YvonneVesta
In reply to this post by Mariot
Caliber Lange L156.1 DatomaticFunctions link Hours minutes small seconds date day 60-minute chronograph link with central minutes and seconds. Diameter 34.9mmThickness 8.4mmPower Reserve 50 hoursWinding AutomaticFrequency 28800 vph 4 HzJewels 52Additional Details Decorated and link assembled by hand unidirectional winding with 950 platinum rotor balance bridge engraved by hand.