Шукаю, де замовити ручки з логотипом компанії

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Шукаю, де замовити ручки з логотипом компанії

Titan
Хочу замовити партію ручок з логотипом для своєї фірми — для офісу та роздачі на виставках. Потрібно, щоб виглядали презентабельно, якісно писали й мали довговічний друк. Може, хтось уже робив подібне замовлення й може порекомендувати перевірений інтернет-магазин чи виробника? Цікавлять як бюджетні варіанти, так і трохи дорожчі, але з гарним дизайном.
Reply | Threaded
|

Re: Шукаю, де замовити ручки з логотипом компанії

Mariot
Для своєї фірми кілька місяців тому у компанії "Твій Дизайн" я замовляв ручки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/g591375-ruchki-logotipom-pechat Тепер можу поділитися своїм досвідом. Я обирав варіанти, які б виглядали презентабельно і добре писали. Мені порадили цю компанію, у них можна замовити ручки різного типу, і там вартість варіюється в залежності від того, який дизайн і матеріали ти обираєш. Тепер можу сказати, що за кілька місяців використання ручок вони не втратили свій вигляд і не зіпсувалися. Це важливо, особливо для офісу та роздачі на виставках.
Reply | Threaded
|

Re: Шукаю, де замовити ручки з логотипом компанії

YvonneVesta
In reply to this post by Titan
Coudray has said of his own work that "Most of the things I create are more than just watches ... It's not just for the performance and all of that. It's an exercise in style." Certainly link if you are easily moved by mechanical ingenuity your first reaction to the Escape II is apt to be visceral and emotional rather than intellectual. I'm cheating a little bit with this video inasmuch as it's a time-lapse video but link it certainly gets across the link dynamism of the movement.