Πώς να διαπιστώσετε εάν ένα slot είναι "στην πληρωμή";

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Πώς να διαπιστώσετε εάν ένα slot είναι "στην πληρωμή";

Quwertuns

Μερικές φορές ένα slot μπορεί να δώσει x1000 σε μερικές περιστροφές, και μερικές φορές απλώς "τρώει" το υπόλοιπο. Μερικοί παίκτες ισχυρίζονται ότι νιώθουν πότε το παιχνίδι είναι "έτοιμο να δώσει". Έχετε κάποια σημάδια ή πρότυπα συμπεριφοράς με τα οποία καθορίζετε εάν αξίζει να συνεχίσετε ή καλύτερα να φύγετε; Ή μήπως όλα είναι μια ψευδαίσθηση;
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Πώς να διαπιστώσετε εάν ένα slot είναι "στην πληρωμή";

Farshik
Μπορώ να σας προτείνω έναν εξαιρετικό πόρο - το DivaSpin. Είμαι στη βιομηχανία του τζόγου εδώ και πολύ καιρό, μου αρέσει να δοκιμάζω νέα φρουτάκια και να αναζητώ μη τυπικές λειτουργίες για να κερδίσω χρήματα - εδώ https://divaspin.gr/ μπορείτε να τα βρείτε όλα αυτά. Μου άρεσε ιδιαίτερα που έχουν άρθρα και κριτικές όχι μόνο για παιχνίδια, αλλά και για στρατηγικές, εφαρμογές για κινητά, life hacks σε μπόνους. Στην ενότητα μπόνους καλωσορίσματος, βρήκα μερικές πολύ κερδοφόρες προσφορές, ειδικά για παίκτες από την Ελλάδα. Αυτός δεν είναι απλώς ένας ακόμη «κατάλογος καζίνο», πρόκειται για μια πλατφόρμα που σας βοηθά πραγματικά να το καταλάβετε και να επιλέξετε το καλύτερο. Το χρησιμοποιώ τακτικά και πάντα βρίσκω κάτι νέο για τον εαυτό μου.