gra

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

gra

gerta233
Ćao ljudi, na radio stanici u Nišu čuo sam priču o kratkim rundama koje ne remete raspored. To je baš ono što mi treba između sastanaka. Čitajući savete o ritmu, otvorio sam plinko app i namestio nizak rizik, 14 redova, tajmer na 8 minuta. Prvi niz je bio siv, drugi je doneo dva solidna doskoka blizu vrha i prelomio saldo. U Srbiji mi znači da završim dok voda za kafu ne provri; kada zvono zazvoni, gasim i ne vraćam se toga dana, ma koliko primamljivo izgledalo. Sledećeg jutra, hladne glave, pregledao sam beleške i shvatio da je upravo ta disciplina — ne rezultat — ono što me drži u plusu na duge staze.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: gra

worldlost
Hejka, sytuacja życiowa – mój kot potrzebował specjalnej, drogiej karmy weterynaryjnej, na którą nie byłem w pełni przygotowany finansowo. W internecie, na polskim forum, znalazłem wzmiankę o duo spin i ich przyjaznych warunkach dla Polaków. Pierwsze depozyty poszły na marne, seria pechowych spinów niemalże pozbawiła mnie nadziei. Zrobiłem jedną, ostatnią próbę z wyższą stawką w grze o zwierzętach i wygrałem sumę, która pokryła cały koszt rocznego zapasu karmy. To miejsce może być pomocne dla graczy z Polski, którzy szukają sposobu na pokonanie finansowych trudności.