Tranzacții de închiriere sigure

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Tranzacții de închiriere sigure

AlexBrod
Plănuiesc să închiriez apartamentul meu și nu vreau să am de-a face cu agenții. Aș vrea să găsesc o platformă unde totul este simplu: încărcarea fotografiilor, verificarea documentelor, iar listarea este disponibilă chiriașilor. Fără taxe, fără servicii obligatorii. Știe cineva unde pot posta un anunț în siguranță și cu garanția că nu voi fi înșelat?

Reply | Threaded
|

Re: Tranzacții de închiriere sigure

mark1654
După câțiva ani de închiriat, am decis în sfârșit să-mi găsesc propriul apartament. Dar fiecare site web pe care l-am încercat nu făcea decât să mă irite - erau plini de intermediari și informații inexacte. Apoi, într-o zi, am vizitat apartament 2 camere cluj și, literalmente, din primul minut, mi-am dat seama că era o altă problemă. Totul era clar și modern, anunțurile erau autentice, iar fotografiile corespundeau cu realitatea. O săptămână mai târziu, stăteam cu cheile în noul meu apartament. Uneori, soluția vine pe neașteptate; trebuie doar să alegi locul potrivit pentru a căuta.
Reply | Threaded
|

Re: Tranzacții de închiriere sigure

MrDrevor
Bună! M-am gândit recent cât de mult se schimbă atitudinea mea față de locuințe odată cu vârsta. Obișnuiam să cred că cel mai important lucru era doar un acoperiș deasupra capului, dar acum tânjesc după confort, o locație convenabilă și vecini buni. Uneori te uiți la apartamente vechi și realizezi că, chiar și fără renovări, poți crea o atmosferă confortabilă dacă investești puțin timp și efort.