OLX - Смартфони і мобільні телефони в Україні - google pixel 6

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

OLX - Смартфони і мобільні телефони в Україні - google pixel 6

EvanDuke
Я довго ходив з доволі старим телефоном і вже звик, що батарея тримає від сили півдня, камера мильна, а пам’яті завжди не вистачає. Але після того, як він почав сам вимикатися на 30%, зрозумів, що далі так не піде. Хотів купити щось сучасне, але нові айфони за ціною космос, самсунги теж не надто дешеві. Подивився на різні варіанти і натрапив на оголошення з Google Pixel 6, якого раніше бачив лише в оглядах. Вирішив пошукати, чи реально знайти в нормальному стані і щоб не переплатити.
Reply | Threaded
|

Re: OLX - Смартфони і мобільні телефони в Україні - google pixel 6

tbes50203
Я колись довго вагався, який телефон брати, і в результаті вирішив купити гугл піксель 6 через OLX. Спочатку переживав через стан пристрою, але продавець надав реальні фото, відео роботи телефону і відповів на всі мої питання. Для перевірки рекомендую попросити протестувати всі основні функції: камеру, екран, динаміки, зарядку і навіть підключення до Wi-Fi, щоб переконатися, що все працює стабільно. Мені дуже подобається, що Pixel 6 отримує регулярні оновлення від Google, навіть б/у він працює швидко і без лагів. Батарея тримає день при активному користуванні соцмережами і робочими додатками, а камера особливо добре справляється з нічними зйомками. Також важливо уточнити комплектацію, бо деякі продавці продають без зарядного блоку або чохла, тому краще домовитися заздалегідь. Загалом, якщо ретельно переглянути оголошення і перевірити телефон перед покупкою, реально можна знайти пристрій за адекватну ціну, який працює стабільно, і це дуже економить нерви та гроші, особливо коли потрібен телефон терміново.
Reply | Threaded
|

Re: OLX - Смартфони і мобільні телефони в Україні - google pixel 6

thiefcrazy98
Дивно, як часто все вирішує випадковість: можна тижнями гортати оголошення і нічого не знаходити, а потім у потрібний момент натрапити саме на те, що шукав. Іноді здається, що це вже не пошук, а якась гра на терпіння.