Mən bu mövzuya təsadüfən gəldim

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Mən bu mövzuya təsadüfən gəldim

thiefcrazy98
Mən bu mövzuya təsadüfən gəldim, çünki sosial mediada məşhurların hansı komandaları dəstəklədiyini öyrənməyə çalışırdım. Maraqlı olan odur ki, bir çox məşhur insanlar gözlənilməz seçimlər edir, məsələn, ölkəmizdə populyar olmayan komandaları açıq şəkildə dəstəkləyirlər. Mən əvvəllər düşündüyüm kimi bütün ulduzlar eyni komandaya baxır deyilmiş. Xüsusilə bir video izlədim ki, məşhur bir aktyor ölkənin ikinci liqa komandasını alqışlayırdı və bu məni çox təəccübləndirdi. Bundan sonra diqqətimi cəmlədim və gördüm ki, həqiqətən də bir çox məşhurun azarkeşlik seçimləri çox fərqlidir. Özüm də indi oynadığım idman oyunlarına baxanda onların seçimlərini daha çox anlayıram və bu mənə həm maraqlı, həm də əyləncəli gəldi.
Reply | Threaded
|

Re: Mən bu mövzuya təsadüfən gəldim

EvanDuke
Mən də bənzər bir təcrübə yaşadım. Əslində əvvəllər mən düşünürdüm ki, məşhurların azarkeşlik seçimləri həmişə diqqət mərkəzində olur, amma sonradan öyrəndim ki, onlar bəzən sırf öz zövqlərinə görə seçim edirlər. Mən bir neçə dəfə onlayn yazıları oxudum və hətta burada tapdım bir mənbəni ki, çox kömək etdi mənə öyrənməkdə: 1xbet azeri. Bu, mənə həm məşhurların hansı komandaları dəstəklədiyini göstərdi, həm də azarkeşlik dünyasında fərqli tendensiyaları anlamağa kömək etdi. Mən özüm də indi öz dostlarımla oyun izləyərkən onların seçimlərini müzakirə edirəm və hətta öz komandama baxarkən fərqli baxış bucaqlarını nəzərə alıram. Ən maraqlı məqam odur ki, məşhurların seçimləri bəzən onların şəxsiyyətini də əks etdirir və bu, mənə oyunları daha əyləncəli edir. Bu oxuduqlarım mənə göstərdi ki, azarkeşlik sadəcə oyunla bağlı deyil, həm də fərdi zövq və seçimlərlə bağlıdır, buna görə də mən öz seçimlərimi daha çox rahatlıqla edirəm.
Reply | Threaded
|

Re: Mən bu mövzuya təsadüfən gəldim

tbes50203
Bəzən insanı ən çox maraqlandıran məqam odur ki, hansısa gözlənilməz detal böyük təsir yarada bilər. Məsələn, bir insan sadəcə təsadüfən bir komandanı seçir və sonra onun ətrafındakı hadisələr tamamilə fərqli istiqamət alır. Bu, maraqlı və eyni zamanda bir az həyəcan verici olur, çünki hər şey planlaşdırılmadığı üçün nə baş verəcəyini heç vaxt əvvəlcədən bilmək olmur. İnsanlar qərar verərkən kiçik dəyişikliklərin böyük təsir göstərə biləcəyini anlamalıdır.