Як правильно оформити повернення або обмін у LU за 14 днів?

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Як правильно оформити повернення або обмін у LU за 14 днів?

Rosa
Недавно замовила сорочку, але не вгадала з кольором — думала буде кремова, а вона виявилась світлішою, ніж на фото. В принципі, якість супер, але я просто не вписую її ні в один свій образ. Думаю оформити повернення або обмін. Хтось уже проходив цей процес у LU? Наскільки це все складно чи просто?
Reply | Threaded
|

Re: Як правильно оформити повернення або обмін у LU за 14 днів?

Collins33
Я вже повертала футболку — все було досить легко. Написала на пошту, мені одразу відповіли з інструкціями, і вже через кілька днів отримала назад кошти. Єдиний момент — обов'язково не знімай бірку і збережи упаковку. У них усе чітко прописано на сайті, ось тут можна подивитись правила: https://luforu.com/ — я звідси й орієнтувалась. Ще плюс, що не треба довго чекати відповіді, дуже приємна комунікація з їхньої сторони.
Reply | Threaded
|

Miller.G
Я не любитель повертати щось, завжди намагаюсь або пристосувати, або подарувати комусь. Але добре знати, що є бренди, де це можна зробити без “танців з бубном.
Reply | Threaded
|

YvonneVesta
In reply to this post by Rosa
I completely agree with that. It's like the guy who keeps saying "I just need one link good watch for the rest of my life" link and then two or three watches later they're a collector after reading about it and getting into it. He wasn't a collector before but he is now. There's a link collector in all of us.
Reply | Threaded
|

YvonneVesta
In reply to this post by Rosa
Our community is size-obsessed, and rightfully so. Clothing that fits poorly can be uncomfortable, and the same is true with a watch. It's important to buy the right size for you. Earlier this link year, I likened finding link the right-sized watch to grabbing the right size link wrench for undoing a bolt. If watches are tools, then we need the right tool for the job.