Jak naprawdę zarobić pieniądze z Avon? Kto tego próbował?

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jak naprawdę zarobić pieniądze z Avon? Kto tego próbował?

ron4
Hej wszystkim! Od kilku dni zastanawiam się, czy warto spróbować pracy jako konsultantka Avon. Widziałam reklamy, że można zarobić, mieć zniżki i dostawać prezenty, ale nie wiem, jak to wygląda w praktyce. Czy trzeba od razu dużo zamawiać? I czy to działa tak, że trzeba chodzić z katalogami po znajomych? Mam małe dziecko i nie mogę za bardzo wychodzić z domu, więc czy da się to robić online? Będę wdzięczna za każdą szczerą opinię – zarówno pozytywną, jak i negatywną. Może ktoś tu działa w Avon i opowie, jak to naprawdę wygląda?
Reply | Threaded
|

Re: Jak naprawdę zarobić pieniądze z Avon? Kto tego próbował?

aron
Hej! Ja działam w Avon już od kilku miesięcy i mogę szczerze polecić. Jeśli lubisz kosmetyki i kontakt z ludźmi, to fajna opcja, żeby sobie dorobić i mieć zniżki. Składanie zamówień jest proste – wszystko robisz online, a katalogi są dostępne w wersji elektronicznej. Ja zawsze sprawdzam aktualne oferty na stronie https://avonok.pl – tam masz wszystkie katalogi, info o rabatach i możliwość rejestracji jako konsultantka. Na start dostałam miły prezent i od razu miałam dostęp do różnych promocji. Najlepiej zacząć od zamówienia dla siebie, zobaczyć, jak działa system i potem powoli działać dalej.
Reply | Threaded
|

mark8765
Potwierdzam, też jestem w Avon i jestem bardzo zadowolona. Na początku miałam wątpliwości, ale teraz cieszę się, że się zdecydowałam. Fajna sprawa to te dodatkowe programy z nagrodami – można zgarnąć kosmetyki albo akcesoria. No i elastyczność – robisz wszystko kiedy chcesz, bez ciśnienia. Super, że można zamawiać do paczkomatu albo z darmową dostawą. Jak ktoś lubi kosmetyki, to naprawdę warto!
Reply | Threaded
|

YvonneVesta
In reply to this post by ron4
The Radium Girls later inspired a slew of books link plays songs and movies as well as a labor rights movement that helped protect future generations of workers. Here at the library we have a few link versions of their link story in print including Kate Moore's "The Radium Girls."