Co nowego w gazetce Dino na ten tydzień?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Co nowego w gazetce Dino na ten tydzień?

fapeiyeunesou
Cześć! Właśnie przeglądałem gazetkę i zastanawiam się, co nowego w gazetce Dino na ten tydzień. Ostatnio zauważyłem, że mają fajne promocje na świeże owoce, a w zeszłym tygodniu kupiłem ich świetne jogurty, które super się sprawdziły. Szukam teraz kolejnych inspiracji, bo plany na weekend już są, a fajnie byłoby zrobić zakupowe wypady z czymś nowym. Co przykuło Waszą uwagę w tej gazetce?
Reply | Threaded
|

Re: Co nowego w gazetce Dino na ten tydzień?

kimberlyto6
Hej! Sprawdziłem właśnie gazetka dino i jest kilka interesujących nowości, które mogą Ci się spodobać. Na przykład, mają świetne oferty na różne rodzaje serów i wędlin, co idealnie pasuje na kanapki lub deski serowe. Ostatnio wypróbowałem ich mrożonki i byłem pozytywnie zaskoczony ich jakością. Co więcej, w tym tygodniu dostrzegłem promocje na zdrowe przekąski, które sprawdzają się podczas pracy w biurze. Zdecydowanie warto zajrzeć do gazetki przed zakupami!
Reply | Threaded
|

Re: Co nowego w gazetce Dino na ten tydzień?

lossauzasalle
Zauważyłem, że Dino naprawdę stara się wprowadzać różnorodne oferty, co jest bardzo pozytywne. Ciekawe, jak klienci na to reagują, bo często widzę w sklepie, jak ludzie wybierają nowe produkty. Wydaje mi się, że zmiany w asortymencie mogą wpływać na nasze decyzje zakupowe i sprawiają, że zakupy są bardziej ekscytujące. Fajnie jest odkrywać nowe smaki i możliwości, które oferują w gazetkach!