Clothoff.tr: Yapay Zeka Destekli Çıplaklaştırma Aracı Nasıl Çalışır?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Clothoff.tr: Yapay Zeka Destekli Çıplaklaştırma Aracı Nasıl Çalışır?

morrowine
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda yapay zeka ile fotoğrafları işleme konusunda bayağı meraklıyım ve Clothoff.tr sitesini gördüm. Özellikle “Yapay Zeka Destekli Çıplaklaştırma Aracı” kısmı ilgimi çekti ama biraz endişeliyim; bu tür araçları kullanmak gerçekten güvenli mi ve sonuçlar ne kadar gerçekçi oluyor? Daha önce böyle bir şey denemiş olan var mı, deneyimlerinizi merak ediyorum.
Reply | Threaded
|

Re: Clothoff.tr: Yapay Zeka Destekli Çıplaklaştırma Aracı Nasıl Çalışır?

kanarycrow12
Selam! Aslında ben bir süredir Clothoff.tr ile oynuyorum ve tecrübelerimi paylaşabilirim. Öncelikle belirtmem lazım ki bu tür araçlar tamamen AI tabanlı ve kullanıcı verilerini belli kurallar çerçevesinde işliyor, yani gizliliğe dikkat ediyorlar. Ben birkaç deneme yaptım, özellikle düşük çözünürlüklü fotoğraflarda biraz yapaylık olabiliyor ama yüksek kaliteli ve iyi ışıkta çekilmiş fotoğraflarda sonuç gerçekten etkileyici olabiliyor. Aracın kullanımı da oldukça basit: sadece fotoğrafı yükleyip birkaç seçenekle ayarları düzenliyorsunuz ve birkaç saniye içinde sonuç elde ediyorsunuz. Ayrıca site sürekli güncelleniyor, yeni modeller ekleniyor, bu da çıktıların daha doğal görünmesini sağlıyor. Eğer ilgileniyorsan buradan kendin de deneyebilirsin: https://clothoff.tr. Benim gördüğüm kadarıyla, özellikle teknoloji ve AI meraklıları için gerçekten ilginç bir araç ve denemeye değer.
Reply | Threaded
|

Re: Clothoff.tr: Yapay Zeka Destekli Çıplaklaştırma Aracı Nasıl Çalışır?

sanddylouise
Benim deneyimim daha sınırlı ama bence bu tarz araçları kullanırken hem eğlence hem de sorumluluk önemli. Sonuçlar ilginç olabilir, ama herkesin gizliliğine ve etik kurallara dikkat etmek gerekiyor.