Bu sezon Galatasaray mı, Fenerbahçe mi daha iyi oynuyor?

classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bu sezon Galatasaray mı, Fenerbahçe mi daha iyi oynuyor?

LukeSoubeiran
Arkadaşlar bu sezon Galatasaray gerçekten sağlam başladı. Okan Buruk'un sistemi oturdu gibi görünüyor. Özellikle orta sahada Torreira'nın performansı fark yaratıyor. Sizce Fenerbahçe bu tempoya cevap verebilir mi?
Reply | Threaded
|

Re: Bu sezon Galatasaray mı, Fenerbahçe mi daha iyi oynuyor?

MarcusJorgenson
Valla Fenerbahçe de hiç fena gitmiyor. İsmail Kartal’la oyun daha akıcı hale geldi, Tadic ve Fred iyi oturdu takıma. Ama savunmada bazen konsantrasyon eksikliği oluyor. Derbi maçlar belirleyici olacak gibi. Sizce Galatasaray'ın hücum hattı mı daha iyi yoksa bizim mi?
Reply | Threaded
|

CharlieBryant
In reply to this post by LukeSoubeiran
İki takım da güçlü ama ben Galatasaray’ın daha derli toplu olduğunu düşünüyorum. Özellikle savunmada daha güven veriyorlar. Bu tarz karşılaştırmalara meraklı olanlar için şu siteyi önerebilirim, çok güzel veriler var:
https://www.transfermarkt.com.tr/
Orada oyuncuların değerleri, istatistikleri falan detaylıca incelenebiliyor.
Reply | Threaded
|

LukeSoubeiran
Evet ya, Transfermarkt’ı ben de sık sık takip ediyorum. Mesela Icardi'nin piyasa değeri zamanla nasıl değişmiş görmek çok ilginç. Bu arada Fenerbahçe’nin kalecisi Livakovic de iyi çıkış yaptı, kabul etmek lazım.
Reply | Threaded
|

MarcusJorgenson
Livakovic sezonun en iyi transferlerinden biri olabilir. Bir de geçen gün maç sonu stresini atmak için biraz oyun oynayayım dedim, denk geldiğim bir site fena değildi https://chicken-road.mobi/ .
Arayüzü sade, kafa dağıtmalık yani. Aranızda deneyen oldu mu?
Reply | Threaded
|

CharlieBryant
Ben ismini duydum ama henüz denemedim. Maçlardan sonra cidden biraz rahatlamak iyi geliyor. Derbilerden sonra özellikle tansiyon artıyor. Bu sezon şampiyonluk son haftaya kadar sürecek gibi, heyecan bitmez.
Reply | Threaded
|

LukeSoubeiran
Kesinlikle, bu sezon uzun zamandır görmediğimiz kadar çekişmeli. Küçük takımlar da büyükleri zorluyor. Umarım sakatlıklar olmaz da her şey sahada çözülür.
Reply | Threaded
|

lisaluna
Nutrikal offers unmatched private label supplements eu opportunities for businesses seeking quality, trust, and rapid market entry in the health industry.