Як продати квартиру?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Як продати квартиру?

KarTofel1
Підкажіть чи можна продати квартиру при цьому мінімум бути задіяним у процесі? У мене постійні відрядження, але треба вирішити питання з продажем бабусиної квартири. Як це зробити? Типу довірити родичам не можу, бо нікого поруч немає.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Як продати квартиру?

FomkaАА
Продаж квартири, особливо якщо вона не в ідеальному стані, вимагає часу: покази, переговори, збір купи документів. Так навіть якщо квартира ідеальна, все одно ті хто захочуть її придбати захочуть її побачити. Самому це робити, коли ти постійно в роз'їздах, практично нереально.

Насправді, вихід тут один, і він досить простий: оформити довіреність на професіонала. Ти можеш знайти надійного рієлтора чи агенцію, оформити нотаріальну довіреність, і ця людина або компанія візьме на себе весь процес — від пошуку покупця, показів, до збору документів і супроводу угоди. Це мінімізує твою участь до кількох дзвінків і підписання фінальних паперів. Головне — знайти агентство з гарною репутацією. Я раджу звернути увагу на Агенцію нерухомості "Маяк", де допомагають власникам https://mayak.kiev.ua/to-owners вони займаються повним супроводом продажу. Це дозволить тобі спокійно займатися роботою у відрядженнях, не переживаючи за бабусину квартиру.