Стільчик для годування обираю якісний

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Стільчик для годування обираю якісний

mashevka
Підкажіть, будь ласка, де у нас в Україні можна замовити якісний і безпечний стільчик для годування малюка? Хочу, щоб він був зручний, легко миється, мав регулювання висоти та бажано складався, бо місця в кухні небагато. Може, хтось уже замовляв і знає, на що звернути увагу під час вибору?
Reply | Threaded
|

Re: Стільчик для годування обираю якісний

edvardjila
Коли обираєш стільчик для годування, насамперед варто звернути увагу на матеріали — вони мають бути безпечними та нетоксичними. Добре, коли сидіння легко знімається для миття, а ремені безпеки регулюються під ріст дитини. Механізм складання має працювати плавно, щоб можна було зручно зберігати стілець. І ще важливо, щоб він мав стійку конструкцію, яка не хитається.
Reply | Threaded
|

mashevka
In reply to this post by mashevka
Дякую за поради! Я ще чула, що варто обирати модель із колесиками, щоб легко пересувати стільчик між кімнатами. Додатковий плюс — наявність підносу, який можна знімати та мити окремо. Також перевірю, щоб кут нахилу спинки можна було регулювати, бо іноді дитина засинає прямо під час годування.
Reply | Threaded
|

edvardjila
In reply to this post by mashevka
З власного досвіду можу порадити звернути увагу на інтернет-магазин дитячих товарів New-Baby, там є великий вибір стільчиків для годування різних типів https://new-baby.com.ua/dytyacha-kimnata/stilchyky-dlya-goduvannya : класичні, складні, трансформери та навіть моделі з додатковими функціями. Зручно, що можна обрати за кольором, матеріалом та діапазоном ціни. Кожен товар має докладний опис, фото та характеристики, тому легко зрозуміти, чи підходить він під ваші потреби. Крім того, є можливість переглянути відгуки інших покупців, що допоможе визначитися з вибором. Доставка працює швидко по всій Україні, а оплата гнучка — підлаштовується під клієнта.