Обладнання для шиномонтажа

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Обладнання для шиномонтажа

Lianana
Працюю у сфері автообслуговування давно, тому добре розумію, наскільки важливо мати якісне та надійне обладнання. «Фенікс Маркет» мене приємно здивував – тут великий вибір шиномонтажних апаратів, компресорів і інших необхідних інструментів http://fenix-market.com Окремо хочу похвалити технічну підтримку магазину: відповіли на всі мої питання швидко і професійно, надали рекомендації по монтажу та обслуговуванню. Товари дійсно відповідають високим стандартам, працюють без нарікань. Радий, що знайшов такого надійного постачальника!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Обладнання для шиномонтажа

YvonneVesta
Over link the past couple link of years early Roth pieces have been growing in popularity and as a result in value. We're talking about a watchmaker who cut his teeth in the revival of Breguet and then took his expertise and a sense of classical watch design to a brand under his own name. Over time as things do his brand was bought and sold until it landed with Bulgari. Then Bulgari was subsequently brought into the LVMH fold and now Roth heads to La Fabrique du Temps. link