Який кроп-топ пасує для занять йогою або домашніх тренувань?

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Який кроп-топ пасує для занять йогою або домашніх тренувань?

barry.b

Почала займатись йогою вдома і зрозуміла, що мій звичайний одяг взагалі не підходить — або сповзає, або заважає нормально тягнутись. Особливо проблема з топами: одні закороткі, інші незручні в плечах. Хочу знайти щось легке, але таке, щоб добре трималось на тілі й не ковзало під час рухів. Зазвичай тренуюсь без килимка, прямо на килимі вдома, тож не хочу щось надто щільне або спортивне, як для залу. Цікавлять ваші варіанти — можливо, хтось знайшов топ, який зручний саме для спокійних домашніх практик?
Reply | Threaded
|

Re: Який кроп-топ пасує для занять йогою або домашніх тренувань?

Miller.G
Я мала схожу ситуацію, коли почала займатись пілатесом вдома — перший час тренувалась у звичайній футболці, але вона постійно задиралась і заважала. Потім натрапила на гарні кроп-топи https://luforu.com/katalog/verh/topy/ — там є моделі з м’якого еластичного матеріалу, які не стискають і залишають відчуття легкості. Особисто мені зайшов топ у рубчик — він добре облягає, але не тисне, плюс не ковзає під час нахилів чи скручувань. І ще момент: краще обирати без застібок та шнурівок, щоб нічого не впиралось у спині на килимку.
Reply | Threaded
|

charles12
Я якось випадково зайшов у подібну тему і не можу не погодитись, що зручний одяг для дому — це справжній мастхев. Навіть якщо не тренуватись, а просто потягнутись чи полежати, приємний до тіла топ змінює враження. Інколи здається, що дрібниці, але комфорт реально впливає на мотивацію щось робити. Цікаво почитати, які моделі люди вибирають для таких занять.
Reply | Threaded
|

licekpetr314
In reply to this post by barry.b
Caliber DUW 1001Functions Hours minutes seconds power-reserve link indicatorDiameter 32mmThickness 3.6mmPower Reserve 84 hours link Winding Hand-windingJewels 29Chronometer Certified link Adjusted according to chronometer standards