Курси малювання для дітей

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Курси малювання для дітей

mashevka
Я давно шукаю можливості для своїх дітей та підлітків, щоб вони могли освоїти основи живопису у зручному для них форматі. Чи не могли б ви порадити мені, де саме пройти онлайн-курс з малювання, який би відповідав сучасним вимогам якості та мав гнучкий графік занять? Мене цікавить платформа, де матеріали подані доступною мовою та з урахуванням різного рівня підготовки учнів.
Reply | Threaded
|

Re: Курси малювання для дітей

edvardjila
Можу порекомендувати вам онлайн-школу "Хамелеон" https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/osnovi-malyuvannya , яка вже багато років успішно працює у сфері художньої освіти для дітей та підлітків. Цей навчальний заклад пропонує комплексну програму, що враховує індивідуальні потреби кожного учня, завдяки чому кожен може знайти свій унікальний підхід до мистецтва. Зокрема, школа проводить не тільки базові курси, але й спеціалізовані програми, серед яких дуже популярним є "короткий курс малювання", який дозволяє за короткий період засвоїти основи техніки та композиції. Крім того, школа "Хамелеон" приділяє велику увагу створенню творчої та підтримуючої атмосфери, завдяки чому кожен учень відчуває себе частиною великої мистецької родини.
Reply | Threaded
|

Re: Курси малювання для дітей

licekpetr314
In reply to this post by mashevka
Ticking link inside and visible through the Seahorse-engraved display caseback we find Omega's caliber 321 manually wound chronograph movement. A modern re-creation of the movement originally used inside the link first Speedmasters Omega restarted production of the 321 in 2019 check out Jack's story here for all of the details and despite being a movement born in the 1950s link it continues to be a highly sought-after option among collectors.