Станція реб

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Станція реб

mashevka
Маю питання до тих, хто може бути знайомий з новітніми розробками в області радіоелектронної боротьби. Нещодавно чув про станцію реб синиця, це надсучасний комплекс радіоелектронного придушення, розроблений вітчизняними інженерами для ефективної протидії російській військовій техніці. Хочу дізнатися, де можна придбати таку станцію? Можливо, є надійні інтернет-магазини чи спеціалізовані сайти, де її можна замовити? Дуже цікавить ця інформація, оскільки я працюю в сфері безпеки і хочу забезпечити нашу техніку належним захистом від можливих радіоелектронних атак.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Станція реб

edvardjila
Я розумію твоє занепокоєння і також цікавлюсь такими технологіями. Якщо ти шукаєш реб синиця https://topoptics.com.ua/uk/reb-smart-birds/ , то варто обрати інтернет-магазин TOPOPTICS. Вони спеціалізуються на сучасному обладнанні для протидії радіоелектронним атакам і мають в асортименті різноманітні комплекси, включаючи станцію реб синиця. Для того щоб ознайомитися з характеристиками і цінами, можна відвідати їх сайт за, де є детальна інформація. Вони також надають консультації, щоб підібрати оптимальне рішення для твоїх потреб.