Я, насправді, теж стикався з подібними проблемами і зараз намагаюся знаходити найкращі варіанти для таких покупок. Я б порекомендував звернути увагу на спеціалізовані магазини, що пропонують не просто інгредієнти, а саме набори для самозамісу сольових рідин
https://easyvape.net/ua/nabory-dlya-prigotovleniya-solevoy-zhidkosti-dlya-pod-sistem-juul-i-drugikh/ . Це зручно, тому що такі набори вже містять все необхідне для початку роботи, включаючи базові компоненти, що забезпечують якість рідини. Також важливо, щоб магазин надавав точні інструкції та поради щодо приготування, а ще була можливість придбати додаткові аксесуари, такі як шприци для точного дозування. Один із таких магазинів, який я знайшов — Vape Shop Easy. Вони мають великий вибір наборів для самозамісу сольових рідин і доставку по всій Україні. Ціни в них теж адекватні, а доставка зазвичай швидка. Мені особисто сподобалося, що вони пропонують не лише базові компоненти, а й різноманітні аромати, що дозволяє експериментувати і створювати ідеальні рідини на свій смак.