Брекети — не страшно, але як у Дніпрі знайти “свого” ортодонта?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Брекети — не страшно, але як у Дніпрі знайти “свого” ортодонта?

glo0753

Смішно зізнатися, але брекетів я не боюся — боюся помилитися з лікарем 😄 У Дніпрі пропозицій багато, очі розбігаються. Хочеться знайти ортодонта, який не тільки поставить систему, а й нормально пояснить, що, навіщо і як буде відбуватися. Якщо хтось уже лікувався або зараз у процесі — поділіться, будь ласка, досвідом: як обирали, що сподобалося, а на що радите звернути увагу з самого початку.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Брекети — не страшно, але як у Дніпрі знайти “свого” ортодонта?

jorj
Тривалий час я навіть не замислювалась, наскільки правильний прикус впливає на загальний стан здоров’я, поки не зіткнулась із постійною напругою в щелепі та дискомфортом під час жування. Саме тоді за рекомендацією знайомих звернулась до фахівця, і для мене відкриттям стала ортодонт у Дніпрі на лівому березі Бражнікова Ганна Василівна. З першої консультації було відчутно професійний підхід, адже лікар детально пояснила, як неправильний прикус може провокувати головні болі, стирання зубів і навіть проблеми з поставою. Мені запропонували лікування на елайнерах, і весь процес проходив максимально комфортно, без страху та болю. Приємно, що стаж роботи понад 8 років відчувається не на словах, а в кожному рішенні та рекомендації. Окремо хочу відзначити нейром’язову ортодонтію, про яку я раніше навіть не чула, але вона допомогла зняти напруження в м’язах обличчя. Зараз я розумію, що правильний прикус — це не лише про красу усмішки, а й про якість життя, і щиро раджу цього спеціаліста всім, хто цінує результат і турботу.