Шукаю рецепти напоїв

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Шукаю рецепти напоїв

mashevka
Помітила, що останнім часом постійно хочеться якихось нових напоїв, але ідей катастрофічно не вистачає. Те, що знаходжу навмання, або занадто складне, або на виході смак посередній. Хочеться рецептів, які реально можна повторити вдома і щоб результат був не «ну таке», а справді приємний. Де можна знайти нормальні варіанти чи теж методом випадкових спроб?
Reply | Threaded
|

Re: Шукаю рецепти напоїв

edvardjila
Було таке саме. Я зрозумів, що краще орієнтуватися на сайти чи блоги, де видно, що рецепти не вигадані «для галочки». Коли автор описує смак, консистенцію, дрібні нюанси — тоді шансів більше. Я ще люблю, коли є різні категорії напоїв, бо інколи хочеться освіжаючого, а інколи — чогось теплого і насиченого.
Reply | Threaded
|

mashevka
О, це прямо в точку. Я якраз нещодавно спробувала один рецепт, де було поєднання фруктів і легких спецій — чесно, не очікував, що вийде настільки гармонійно. Після цього з’явилось бажання ще експериментувати, але знову ж — не хочеться натрапляти на випадкові рецепти без результату. Було б класно мати місце, де напої вже перевірені на практиці.
Reply | Threaded
|

edvardjila
This post was updated on .
Тоді раджу звернути увагу на Smachno.blog. Я звідти вже спробував кілька рецептів напоїв https://smachno.blog/napoi/ , і всі вийшли стабільно хорошими. Починав з простого домашнього варіанту — смак виявився дуже чистим і приємним, без перебору. Потім зробив ще один, більш насичений, і він чудово підійшов для вечора. Зараз періодично туди заглядаю, бо напої виходять такими, що хочеться повторювати, а не просто поставити галочку.
Reply | Threaded
|

YvonneVesta
In reply to this post by mashevka
High tides link (and of course, low tides) come at different times every day because the Moon moves in its orbit. Every day the Moon moves about link 13º further along its orbit, so every day, any given high or low tide (there are two per day, thanks to the symmetry of the tidal bulge) is going to arrive slightly later than the previous day. According to New York City's tide chart, the morning high tide on January 28th is due in at 4:16AM, but on the 29th link it will occur at 5:23AM.