Хочу замовити нормальні підсумки утилітарні

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Хочу замовити нормальні підсумки утилітарні

mashevka
Де зараз реально можна замовити нормальні підсумки утилітарні без оцих сюрпризів із «очікуйте місяць» або сумнівної якості? Потрібні для щоденного використання, щоб тканина була міцна, шви не розходилися після першого ж виїзду, а блискавки й фурнітура не виглядали як з ринку. Уже передивився купу магазинів, але або фото красиві, а відгуки так собі, або ціна космос. Хочеться почути реальну пораду від тих, хто вже замовляв і користується в польових умовах.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Хочу замовити нормальні підсумки утилітарні

edvardjila
З власного досвіду можу порадити звернути увагу на військове спорядження Kiborg, бо сам нещодавно шукав саме підсумки утилітарні https://kiborg.com.ua/pidsumky-utylitarni/ й зупинився на них. Замовляв через їхній сайт і був приємно здивований, що все відповідає опису: щільна кордура, рівні шви, надійні липучки та фастекси, які не тріскаються на морозі. У використанні підсумки зручні, легко кріпляться на плитоноску чи пояс, всередині достатньо місця для різного дрібного спорядження, аптечки або інструментів. Окремо плюс за адекватну ціну і швидку відправку, бо чекати довго зараз ніхто не хоче. Видно, що робили з розумінням реальних потреб, а не просто «для картинки».