Чи працює реклама?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Чи працює реклама?

KarTofel1
Підкажіть чи працює зараз зовнішня реклама? Мені для мого кафе треба зробити невеличку рекламну кампанію перед святами. Може хтось знає яка реклама сама ефективна сьогодні і куди у Харкові звертатись щоб все це замовити?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Чи працює реклама?

FomkaАА
Зовнішня реклама зараз відчувається зовсім інакше, ніж раніше, але вона точно працює. Для кафе перед святами це взагалі база, бо люди зараз багато гуляють містом, шукають затишку та святкового настрою. Соцмережі — це добре, але коли людина йде вулицею і бачить соковите фото вашої фірмової страви чи анонс вечірки на великому борді, це спрацьовує на рівні підсвідомості.

Як на мене, найефективніше зараз працюють саме білборди у прохідних місцях або поруч із самим закладом, щоб буквально "за руку" привести гостя. У Харкові зараз специфічний трафік, тому важливо обирати локації, де реально є люди і де реклама буде помітною навіть у сутінках. Що стосується того, де це все організувати, то краще йти до профі, які тримають руку на пульсі міста.

Раджу звернути увагу на білборди у Харкові https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/harkovskaya-oblasti/harkov через агенцію «АІМ ГРУП». Вони на ринку вже купу років, тому мають хорошу базу площин і підкажуть, яка сторона буде "робочою" саме під ваше кафе. Це значно спрощує життя: вони і з підбором місць допоможуть, і по термінах зорієнтують, щоб ви якраз до свят встигли запуститися.

Головне — зробити макет максимально лаконічним і "смачним", щоб погляд чіплявся за кілька секунд. Бажаю вдалої рекламної кампанії та повної посадки на свята!