Чи потрібен в квартирі балкон?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Чи потрібен в квартирі балкон?

KarTofel1
У вас в квартирі є балкон? Я просто думаю чи потрібен він взагалі. У мене, наприклад знайомі купили квартиру, так вони взяли за рахунок балкону просто продовжили квартиру, типу він взагалі їм не треба. А є балкон і лоджія, це просто різні розміри чи що? Бо шукаємо квартиру і в різних пропозиціях хто пише балкон, хто лоджія.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Чи потрібен в квартирі балкон?

FomkaАА
Ну не знаю, мені здається що балкон — це твоя особиста зона свіжого повітря, де можна і каву випити, і просто перепочити. А щодо термінів, то різниця між ними суттєва: балкон — це конструкція, що виступає за межі фасаду, а лоджія ніби «втоплена» всередину будівлі й має бічні стіни, тому її набагато простіше утеплити та зробити частиною житлового простору.

Якщо ви зараз якраз у пошуках і вагаєтесь, що саме обрати, дуже раджу придивитися до ЖК «Гранд Бурже» в Бучі. Це реально один із найкрутіших комплексів у передмісті: там і архітектура сучасна, і планування дуже продумані. До речі, у них на сайті є класна стаття, де пояснюється, чим саме відрізняється балкон і лоджія https://grandbourget.com/news/balkon-i-lodzhiya-u-chomu-riznytsya-i-shho-krashhe/, і що з цього буде зручнішим саме для вашого стилю життя.

Саме на прикладі їхніх будинків добре видно, як ці зони можна круто використовувати. В Гранд Бурже взагалі дуже серйозно ставляться до комфорту мешканців, тож якщо хочете якісне житло з нормальними балконами чи лоджіями, обов'язково гляньте їхні варіанти. Це точно допоможе вам визначитися!