Підбір матраца для проблемної спини

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Підбір матраца для проблемної спини

Jimmi4
Шукаю новий матрац, але це просто квітка! У мене час від часу болить спина в поперековому відділі, і я зовсім заплутався в асортименті: пружинні, безпружинні, різні наповнювачі. Є поради, на що звертати увагу в першу чергу?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Підбір матраца для проблемної спини

JonasWill2
Розумію твою плутанину, адже здоров'я спини — це серйозно. Найголовніше правило — матрац має підтримувати хребет у анатомічно правильному положенні, незалежно від того, на якому боці ти спиш. Для проблемної спини часто рекомендують моделі з незалежними пружинними блоками високої щільності або безпружинні матраци з пам'яттю форми (memory foam), які точно повторюють контури тіла. Але ключовий етап, який багато хто пропускає — це захист інвестиції. Якісний наматрацник не лише збереже дорогий матрац від пилу, вологи та подряпин, але й може додати потрібний рівень м'якості чи гіпоалергенні властивості. Щоб підібрати ідеальний захисний чохол саме для твоєї моделі та потреб, обов'язково заглянь у розділ https://le-vele.com.ua/ua/namatrasniki/. Там представлені різні варіанти: від тонких непромокальних до більш товстих, з натуральним наповненням, які можуть корегувати жорсткість матраца та покращити мікроклімат для сну.