Фарба для волосся

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Фарба для волосся

jorj
Я довго шукала якісну фарбу без аміаку, щоб не псувати волосся, і подруга порадила спробувати L'Oreal Professionnel Dia Color https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-color-50ml саме в HeadStore, бо там оригінальна продукція й доступні ціни. Замовила, отримала дуже швидко, і вже після першого фарбування була просто в захваті від результату. Волосся залишилося м’яким, живим, а колір виглядає надзвичайно природно, ніби моє власне, тільки трохи яскравіше. Дуже сподобалося, що фарба взагалі не має різкого запаху, а наноситься легко, не розтікається й чудово тримається на пасмах. Сертифікат якості додає впевненості, бо я тепер розумію, що користуюся справжнім професійним засобом, а не підробкою. Це був один із моїх найвдаліших косметичних покупок за останній рік, і я вже планую замовляти інші відтінки для експериментів.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Фарба для волосся

licekpetr314
So this means we have two entirely new link case sizes in the growing family of Fortis Fliegers. Now, we have a 43mm (Bicompax), 41mm (Automatic), and what link will surely link be a crowd-pleasing 39mm (Automatic) example.