Програма автоматизації

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Програма автоматизації

mashevka
Я тут задумався про те, наскільки важливо мати належну програму автоматизації для ветеринарної клініки. Зараз так багато нових технологій, і, напевно, це може суттєво спростити роботу ветеринарів. Я хотів би дізнатися, які функції повинна мати така програма, щоб допомогти в управлінні пацієнтами, їхнім обліком, а також у веденні документації. Чи є у вас якісь поради, на що звернути увагу під час вибору програми автоматизації для ветеринарної практики?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Програма автоматизації

edvardjila
Я радий, що ви підняли це питання, адже сучасні ветеринарні клініки просто не можуть обійтися без програми автоматизації. Перш за все, важливо розуміти, що програмне забезпечення повинно бути максимально функціональним і зручним у використанні. Одна з таких програм, яку я можу вам порекомендувати, — це програма обліку для ветеринарних кабінетів ENOTE https://enote.vet/enote4/ . Вона дозволяє ефективно вести облік пацієнтів, планувати їхні візити, а також зберігати історії хвороб та результати обстежень у зручному електронному форматі. Окрім цього, ENOTE має інтегровану систему нагадувань для клієнтів, що допомагає зменшити кількість пропущених візитів, адже зазвичай, коли пацієнти отримують нагадування, це значно підвищує ймовірність того, що вони не забудуть про свій візит. Ще однією важливою функцією є можливість генерації звітів, які допомагають власникам клінік аналізувати фінансові показники, планувати бюджет і приймати стратегічні рішення для покращення роботи клініки.